huishouden moppen

Je hebt gekozen voor de categorie: huishouden! Hieronder hebben wij alle huishouden moppen staan die over deze categorie gaan. De moppen zijn gesorteerd op alfabet.

Wil je je mening kwijt over een mop? Dan kan je op de link onder de mop klikken. Je krijgt dan de mogelijkheid om een reactie en cijfer te geven.

Doodzwijgen


Een man en zijn vrouw hadden wat probleempjes en besloten elkaar dood te zwijgen.
Plotseling realiseerde de man dat hij zijn vrouw de volgende dag nodig had om hem om 5.00 uur wakker te maken voor een vroege zakenvlucht. Hij wilde echter niet de eerste zijn die de stilte zou doorbreken (en dus zou verliezen). Hij schreef daarom op een stukje papier: "Maak me alsjeblieft om 5.00 uur wakker". Hij legde het papiertje op een plek waarvan hij zeker wist dat zijn vrouw het zou vinden. De volgende ochtend werd de man wakker en kwam tot de ontdekking dat het al 9.00 uur was en dat hij dus zijn vlucht gemist had. Hij was woedend en stond op het punt om op zoek te gaan naar zijn vrouw om er achter te komen waarom ze hem niet had gewekt. Ineens zag hij een papiertje bij het bed liggen.
Daarop stond: "Het is 5.00 uur. Wakker worden."

Mannen zijn niet geschikt voor dit soort van krachtmetingen.

God mag dan wel de man eerder dan de vrouw hebben geschapen, maar er gaat altijd een ruwe schets aan het meesterstuk vooraf.Klik hier om een reactie te geven

huishouden

Een vrouw komt bij de dokter en ze vraagt de dokter of hij wat heeft voor de erektie van haar man want het stijf worden gaat niet meer zo goed.De dokter zegt haar geen probleem en geeft haar 10 viagra pillen mee.Maar deze durft ze niet aan haar man te geven en daarom vraagt ze het dienst meisje om in de soep van haar man een pilletje te doen.
Het diner begint en ieder die aan tafel zit krijgt soep behalve de man van de huisvrouw.Wel krijgt hij de de aardappelen en het vlees en ook het toetje na.Na het eten gaat de vrouw naar de keuken en vraagt het dienst meisje waarom haar man geen soep heeft gekregen.Waarop het dienst meisje antwoord ik heb het pilletje in de soep gedaan maar de soepballetjes werden ballen en de vermeceli ging rechtop in de soep staan.

Klik hier om een reactie te geven

Afkicken

In een afkickcentrum voor drugs, komen een aantal mannen bijelkaar voor de weekelijkse meeting.
Aan het einde van de meeting zegt de gepreksleider:"Degene die het lukt om in de aankomende maand de meeste mensen van de drugs af te helpen die krijgt € 100,-".
Dus na een maand komen de mannen weer bijelkaar en ze hebben het over het aantal mensen die ze hebben laten afkicken.
Twee mannen springen eruit. De eerste heeft wel 50 mensen helpen afkicken. De gespreksleider vraagt hoe hij dat gedaan heeft. De man antwoordt:Ïk teken twee cirkels op een velletje papier. Een grote en een kleine.
Bij het grote cirkeltje zeg ik dan: "Dit zijn je hersenen voordat je begint met drugsgebruik".
Bij het kleine cirkeltje zeg ik: "Dit zijn je hersenen na het drugsgebruik"
De tweede man heeft wel 144 man af laten kicken.
Opnieuw vraagt de gespreksleider hoe hij dat gedaan heeft.
De man antwoordt: "Ook ik heb een grote en een kleine cirkel getekent."
Bij de kleine cirkel zeg ik dan: "Dit is je anus voordat je de gevangenis in gaat" en bij de grote zeg ik dan: "Dit is het formaat van je anus als je eruit komt".

Klik hier om een reactie te geven

Klusser

Komt een man 's avonds laat thuis van zijn werk begint zijn vrouw gelijk te zeuren:"Schat, de deur klemt. "Zegt de man: "Ik ben toch zeker geen timmerman ? " "De gootsteen in de keuken is ook verstopt. " Zegt de man: "Ik ben toch zeker geen loodgieter ? " "Het tegeltje aan de wand in de wc zit ook los. " Waarop de man weer antwoordt: "Ik ben toch zeker geen tegelzetter ? " Ongeveer een maand later komt de man weer thuis van z'n werk en de deur klemt niet meer, de gootsteen is niet meer verstopt en het tegeltje zit weer vast. Vraagt de man aan z'n vrouw: "Hoe heb je dat voor elkaar gekregen ? " "Dat heeft de buurman gedaan " "Hoeveel heb je hem daar dan wel niet voor betaald ? ", vraagt de man. "Niks, ik mocht kiezen: Of ik zou een lekkere cake bakken of hij zou me een lekkere beurt geven. " " Dan heb je zeker een lekkere cake gebakken. ", zegt de man. Zegt de vrouw:"Ik ben toch zeker geen bakker ? "

Klik hier om een reactie te geven

Schoonheidssalon

Mevrouw Popjes komt thuis en zegt tegen haar man: 'Ik kom net van de schoonheidssalon.'
'O ja?' antwoord haar man. 'Waarom ben je niet aan de beurt gekomen?'

Klik hier om een reactie te geven

Tip als je inbrekers hebt...geen verzonnen verhaal...

Sjors Filipsen uit Medemblik ging naar bed, toen zijn vrouw zei dat er licht brandde in het tuinschuurtje,wat ze net kon zien uit het slaapkamerraam.

Sjors ging naar de achterdeur om het licht in het schuurtje uit te doen,toen hij zag dat er een paar kerels zijn spullen aan het jatten waren.

Gauw belde hij 112, en zei: er lopen dieven in mijn achtertuin, en die stelen mijn spullen.

De brigadier vroeg: zijn ze ook in huis? , en Sjors zei : nee.

Toen zei de brigadier: doe de deur goed op slot, dan komen we als we tijd hebben even langs, want alle politie-auto's zijn op dit moment ergens anders bezig.

Sjors zei: OK, hing op en telde tot honderd. Toen belde hij weer 112.

Met Sjors Filipsen, ik belde zojuist ook al dat er dieven in de tuin liepen.

Nou,ik heb ze zojuist allemaal neergeschoten.

En hij hing de telefoon weer op.

Binnen vijf minuten kwamen er drie politiewagens aanscheuren,en een ambulance.

De politieagenten rekenden de inbrekers in op heterdaad.

De brigadier kwam naar Sjors en zei: ik dacht dat jij ze had neergeschoten?

Sjors zei: Ik dacht dat jij geen auto's ter beschikking had?

Klik hier om een reactie te geven

oeps

Een dienstmeisje laat de eerste de beste dag een antieke chinese vaas vallen. Roept de heer des huizes:" Wat doe je nou toch, dat was een vaas uit 1610". Zegt het meisje:"Oh gelukkig, ik dacht dat het een nieuwe was".

Klik hier om een reactie te geven

Mooiste Beroep

Jantje zit op school en de juffrouw zegt: “Wiens vader met het mooiste beroep krijgt vanmiddag vrij! Kees, wat doet jouw vader?” “Mijn vader is timmerman.” “Marie, wat doet jouw vader?” “Mijn vader is bakker.” “Hmm, lekker. En Jantje, wat doet jouw vader?” “Mijn vader is druivenplukker in Tibet.” Jantje heeft uiteraard gewonnen. Als hij thuiskomt vraagt zijn moeder gelijk waarom hij zo vroeg thuis is. “Nou mama, ik ben vrij omdat papa het mooiste beroep heeft.” Moeder belt gelijknaar school en vraagt aan de juffrouw waarom Jantje naar huis mocht. Zegt de juffrouw: “Uw man heeft het mooiste beroep, druivenplukker in Tibet.” “Ik denk dat hij het verkeerd verstaan heeft”, zegt moeder, “ want hij zit namelijk met een druiper in de ziektewet!”

Klik hier om een reactie te geven

Kanarie

Meneer Smit vraagt aan zijn vrouw: 'Zeg, is de kanarie weg?'. 'Hee, ja, gek is dat,' antwoord ze. 'Voordat ik ging stofzuigen was hij er nog!'

Klik hier om een reactie te geven

Ouwe Tang

Meneer van Boven heeft de spijker,die hij in de muur wilde slaan,kromgeslagen.Hij roept daarop zijn zoon en zegt;"haal die ouwe tang eens uit de keuken!".Gaat de zoon naar de keukendeur en roept:"Tante Emma,pappa wil je spreken!"

Klik hier om een reactie te geven

Huishouden

Een handels reiziger komt bij Sjeng een chinese rechecheur en vraagt hem de gangen van zijn vrouw na te gaan, als hij op reis is. Hij verdenkt haar van vreemd gaan. Oke zegt Sjeng en hij neemt de uitdaging aan. Na 2 weken komt de man thuis en gaat naar het kantoor van Sjeng. Deze vertelt hem dat hij stond te posten en zijn vrouw de bus in zag stappen.Hij had geen geld en daar stond hij dan.De man gaf 100€ aan Sjeng en de volgend keer moest hij haar overal volgen.
Na zijn reis komt hij in het kantoor van Sjeng waarop zijn secretaresse hem meedeelt dat Sjeng in het zieken huis lag.Hij spoed zich naar het zieken huis en op de kamer van Sjeng ligt deze helemaal in de kreukels benen gebroken, ribben gekneusd en nog diverse andere beschadigingen.De handelsreiziger schrikt en vraagt Sjeng wat is er met jouw gebeurt. Sjeng zegt om lang verhaal kort te maken Uw vrouw gaat huis uit Sjeng haar achterna. Uw vrouw stapt in bus. Sjeng haar achterna. Uw vrouw stapt uit bus Sjeng haar achterna. Uw vrouw kust vreemde man en gaat vreemd huis binnen daar stond Sjeng voor gesloten deur maar Sjeng was zeer clever en klimt in regen pijp.Wat ziet Sjeng vrouw bloot, man bloot, man komt klaar laat vrouw los vrouw komt klaar laat man los.Sjeng komt klaar laat pijp los

Klik hier om een reactie te geven

JakkieBaH

Drijven een appel en een drol naast elkaar in een sloot. De drol wil een praatje maken met de appel. maar eigenwijs als die is, keert hij zich om. Dan komt er een straatjongen langs die de appel uit de sloot vist, hem afwrijft en opeet.
de drol aanschouwt en schreeuwt: TOT MORGEN HOOR!

Klik hier om een reactie te geven

Woningnood

Ik las laatst in de krant dat er een oma dood is gevonden in een flat.Ze bleek er al 2 maanden te liggen.Zoiets vind ik echt verschrikkelijk.Want er zijn zoveel mensen op zoek naar een fatsoenlijke woonruimte.

Klik hier om een reactie te geven

buurvrouw

Een vrouw vraagt aan haar buurvrouw:
"Zou u mij een plezier willen doen,
door vanmiddag topless op uw terras te gaan liggen zonnen?"
"Hoezo?"
"Nou dan weet ik zeker dat mijn man eindelijk ons gras eens maait!"

Klik hier om een reactie te geven

Ketting Te lang

Wat is er mis als een vrouw in de huiskamer zit en niet in de keuken is?

Dan is de ketting te lang

Klik hier om een reactie te geven

ijskasten

er staan 3 witte ijskasten wat is de kleur van de 1ste ijskast?
antwoord: wit
En de 2de?
antwoord: wit.
en de 3de?
antwoord: wit.
en wat drinkt een koe?
antwoord: als je melk heb gezegd is het fout want een koe drinkt geen melk maar maakt melk.

Klik hier om een reactie te geven

bed opmaken

De moeder van jantje komt boven en zegt tegen jantje;"Jantje maak je bed nou eens op.''
''Ja mam'',zegt jantje
jantje gaat naar boven om z'n bed op te maken.
Jantje gaat eerst naar de badkamer even later komt hij naar buiten
met z'n moeders make up doos.En even later gaat hij z'n kamer in om z'n bed op te maken. Na een tijdje komt zijn moeder boven om te kijken hoe hij z'n bed netjes maakt.
En dan schreeuwt moeder ineens;''wat doe jij met mijn make up op jouw bed!zegt jantje;''maar ik moest mijn bed toch op maken????!

Klik hier om een reactie te geven

lucifers

Twee lucifers liggen op het strand. Zegt de ene tegen de andere:"Ben ik erg verbrand?!"

Klik hier om een reactie te geven

bakker en vloerkleed

wat is het verschil tussen een bakker en een vloerkleed?
antwoordt: de bakker moet vroeg op en de vloerkleed kan lekker blijven ligge

Klik hier om een reactie te geven

Batterij

Wat is t verschil tussen een batterij en een jongen?????
Een batterij heeft een pluspunt

Klik hier om een reactie te geven

Oven

Wat moet je doen als je schoonmoeder tegen het raampje tikt ???
Oven hoger zetten ! ! !

Klik hier om een reactie te geven

vrouwen

waarom kennen vrouwen niet skiën?
omdat er geen sneeuw ligt tussen de huiskamer en de keuken

Klik hier om een reactie te geven

Hoe kun je een Hollander vangen ?

Hoe kun je een Hollander vangen ?
Door de wc-bril dicht te slaan als hij aan het drinken is.

Klik hier om een reactie te geven

Opmaken

De moeder van jantje komt boven en zegt tegen jantje;"Jantje maak je bed nou eens op.''
''Ja mam'',zegt jantje
jantje gaat naar boven om z'n bed op te maken.
Jantje gaat eerst naar de badkamer even later komt hij naar buiten
met z'n moeders make up doos.En even later gaat hij z'n kamer in om z'n bed op te maken. Na een tijdje komt zijn moeder boven om te kijken hoe hij z'n bed netjes maakt.
En dan schreeuwt moeder ineens;''wat doe jij met mijn make up op jouw bed!zegt jantje;''maar ik moest mijn bed toch op maken????!

Klik hier om een reactie te geven

Scheiding

Een man vertelt zijn vrouw dat hij van haar wil scheiden.
Wat! roept ze uit, Betekent dit dat je genoeg van me hebt gekregen?!
Nee, antwoordt de man, Dat betekent dat ik NIET genoeg van je heb gekregen!

Klik hier om een reactie te geven

vies huis

Je huis is zo vies dat als je naar buiten gaat je je voeten moet vegen!

Klik hier om een reactie te geven

Twee timmermannen

Twee timmermannen stonden op de steiger plots viel en eentje naar beneden en wat denk je dood .dus de andere denkt hoe moet ik dat aan zijn vrouw vertellen ?hij rijdt naar de vrouw en onderweg denkt hij hoe zal ik het oplossen .komt ie bij de vrouw zegt ie ik moet van jou man honderd euro komen lenen zegt die vrouw dat hij dood kan vallen nou zegt die timmerman dat heeft ie net gedaan .

Klik hier om een reactie te geven

Robijn reclame

Frank Goofers van de robijnreclame is overleden,
maar ze gaan hem weer opgraven.
nee serieus, het is geen grapje...
om te kijken of hij verkleurd is

Klik hier om een reactie te geven

luchtballon/rotweiller

Beter een luchtballon in de Wind,
dan een rotweiller op je Kind

Klik hier om een reactie te geven

graftak

Wat staat er op het graf van een schoonmaakster??
Opgeruimd staat netjes

Klik hier om een reactie te geven

drol

wat is een drol naast de wc
antwoord:drukfout

Klik hier om een reactie te geven

jannie

jannie gaat haar afwas doen en dan vraagt haar zoontje
waarom maak je de afwas schoon dan. zegt jannie ja hallo het zijn ook mensen

Klik hier om een reactie te geven

weet ik veeel

vader m0et de huis schoon maken en m0eder zegt en een beeetje daar poetsen en een beetje daar dan zegt vader stome griet waarom maak jij het niet sch0on het isz t0g j0u karwei moeder zegt: jaa maar jij moet tog elke vrijdag sch0on maken
vader zegt: nee want vrijdag is het een vrije dag

Klik hier om een reactie te geven